panarres

IMG_6771

El nostre pa està fet amb massa mare, l’alimentem a diari per oferir-vos el millor pa. Tot està fet de manera artesanal i cuit a diari als nostres forns. Un d’ells, encara de llenya i que data de 1848. A casa nostra podreu comprar Pa de Pagès Català amb IGP (Indicació Geogràfica Protegida), un distintiu que garanteix l’ús de productes de primera qualitat i el procés artesanal en l’elaboració. Som panarres i estem decidits a ensenyar-vos que el pa de veritat no té rival.

IMG_5514

IMG_4940

IMG_6157

IMG_8009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s